Beleid Panta Rhei Opleidingen Actuele omtrent coronavirus (COVID-19)


7 maart 2020

Panta Rhei Opleidingen informeert haar cursisten graag over het beleid betreffende het coronavirus (COVID-19). Panta Rhei Opleidingen volgt in haar beleid voor haar cursisten de adviezen van het RIVM.

 

De actuele adviezen van het RIVM zijn momenteel: Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Dit geldt ook voor mensen die in besmet gebied (bijv. Noord-Italie) zijn geweest. Meer actuele informatie is te vinden op de website van het RIVM.

https://www.rivm.nl

 

Naast het volgen van het advies vanuit het RIVM adviseert Panta Rhei Opleidingen cursisten en bezoekers extra aandacht te besteden aan de persoonlijke hygiene door onder andere het extra wassen van handen. Daarnaast schudden wij als organisatie geen hadden tijdens onze cursus dagen.

 

We adviseren dit tevens ook richting onze cursisten en bezoekers. Mochten er nieuwe ontwikkeling zijn die van invloed zijn op onze cursussen/ cursusaanbod dan informeren we de deelnemers van onze cursussen per e-mail. We rekenen op een ieder z’n begrip en medewerking in deze situatie.