WEBINAR: (top) Sport , voeding en herstel met Robert de Vos DO

Webinar - Online session
Nederlands
Robert de Vos DO

€ 60,00

Totaal

Cursus

26 mei t/m 26 mei
19:00 - 22:00

Zelfstudie

Geen zelfstudie noodzakelijk


Dienstverlener voor de KMO-Portefeuille

Problemen met aanmelden voor een cursus? Stuur ons een mail via info@pro-osteo.com

Beschrijving

Is het belangrijk om een boord pasta te eten voor een wielerwedstrijd ? , heeft carb loaden zin bij duur of krachtsport ?, op welke voeding en met welk eetschema herstel ik het best ?

Heeft een ketogeen dieet voordelen bij sportprestaties, welke voeding en welke mechanismen remmen het herstellend vermogen en welke verbeteren het ?

Zomaar een greep uit de vragen waar we op in gaan tijdens deze 3 uur durende e-learning.

Als osteopaat zien we een grote diversiteit aan sporters en bijkomende blessures voorbij komen in de dagelijkse praktijk, door dieper de achterliggende invloeden te begrijpen kunnen we uitblijvend herstel sneller bijsturen.

De laatste inzichten en de paradigma verschuiving die plaatsvindt binnen de sportfysiologie kun je hiermee naadloos integreren in je praktijk.

We hebben de laatste onderzoeken en inzichten voor je op een rijtje gezet, zodat je in je praktijk  sporters weer maximaal kan ondersteunen met voeding en levensstijl adviezen.

 

de Vos, Osteopaat D.O, M.R.O

Robert de Vos studeerde osteopathie aan het college Sutherland, de titel van zijn thesis was “Osteopathie en de gezondheidsimplicaties van een verstoorde essentiële vetzuur balans.

Buiten zijn werk als Osteopaat is hij betrokken bij voedingsonderzoek en mede oprichter van de Ancestral Health society Nederland, een stichting die volledig gericht is om de kennis rondom evolutionaire geneeskunde te verbreden en meer bekend te maken bij o.a artsen en paramedici.

Hij studeerde klinische psycho-neuro-immunologie via de Natura Foundation en doceert evolutionaire geneeskunde bij CPNI Europa.

Verder werkt hij als adviseur voor Bonusan op het gebied van het microbioom.