Webinar Masterclass neurotransmitters ( burnout / depressie / PTSS) met Robert de Vos DO

Webinar - Online session
Nederlands
Robert de Vos DO

€ 60,00

Totaal

Cursus

8 dec 2021 t/m 8 dec 2021
19:00 - 22:00

Zelfstudie

Geen zelfstudie noodzakelijk


Dienstverlener voor de KMO-Portefeuille

Problemen met aanmelden voor een cursus? Stuur ons een mail via info@pro-osteo.com

Beschrijving

Depressie , burnout , PTSS we komen ze vaak tegen in de osteopatische praktijk , een dieper begrip van de achterliggend mechanismen geeft inzicht in het hersteltraject.
Hoe ontregelen neurotransmitters, waarom wordt de ene persoon deficient en de andere resistent ? Speelt neuro-inflammatie een rol bij deze ziektebeelden ?
Hoe kan een overdaad aan extrospectieve informatie ons ontregelen in het de balans tussen de verschillende hersengebieden.
Nieuwe inzichten vanuit de biopsychiatrie, de klinische neuro immuno psychologie en onderzoek in het veld van de psychedelica schijnen een nieuw licht op deze neurotransmitter dysbalans.
We staan aan de vooravond van een grote verandering binnen de psychologie en de psychiatrie
In deze 3 uur durende e-learning gaan we diep op deze mechanismen in zodat je cliënten weer de meest recente informatie uit het veld kan meegeven.

 

R. de Vos, Osteopaat D.O, M.R.O

Robert de Vos studeerde osteopathie aan het college Sutherland, de titel van zijn thesis was “Osteopathie en de gezondheidsimplicaties van een verstoorde essentiële vetzuur balans.

Buiten zijn werk als Osteopaat is hij betrokken bij voedingsonderzoek en mede oprichter van de Ancestral Health society Nederland, een stichting die volledig gericht is om de kennis rondom evolutionaire geneeskunde te verbreden en meer bekend te maken bij o.a artsen en paramedici.

Hij studeerde klinische psycho-neuro-immunologie via de Natura Foundation en doceert evolutionaire geneeskunde bij CPNI Europa.

Verder werkt hij als adviseur voor Bonusan op het gebied van het microbioom.