Wij zoeken een osteopate D.O.-MRO (ZZP) – Omgeving Eindhoven


25 May 2021

De dames osteopaten in ons team zoeken versterking!

Ben jij een (kinder)osteopate D.O.-MRO en heb je zin om in een gezellige Brabantse groepspraktijk te werken met gedreven collega’s?

Je krijgt gegarandeerd een goed gevulde agenda voor 3-4 dagen/week op onze locaties in Best, Eindhoven en Berkel-Enschot.

Is jouw droom/ambitie:

  • Te werken als zelfstandige en toch onderdeel van een leuk team te zijn?
  • In een goed georganiseerde en dynamische, maar vooral ook gezellige praktijk te werken met een zeer gevarieerd patiëntenbestand?
  • Vooral ook veel kinderen en baby’s te behandelen?
  • Flexibel te zijn, maar wel een goed gevulde agenda en dus financiële continuïteit te hebben?
  • Jouw kennis en expertise verder te ontwikkelen en te delen met andere zelfstandig osteopaten?
  • Volledige focus op de patiënt te hebben en ontzorgd te worden door een team van ervaren assistentes?
  • Te werken in grote, sfeervol ingerichte behandelkamers op verschillende locaties in Eindhoven, Best en Berkel-Enschot, waardoor elke dag weer anders is?
  • Op termijn onderdeel van een maatschap uit te maken?

 

Bij ons krijg je de gelegenheid om als zelfstandig osteopate je patiëntenbestand op te bouwen. Je hebt gegarandeerd een mooi gevulde agenda van 3 – 4 dagen/week, waarvan 1-2 dagen in Best, 1 dag in Eindhoven en 1 dag in Berkel-Enschot. Je bent verantwoordelijk voor je eigen patiënten en derhalve ook flexibel om je dagen op jouw manier in te richten. Je hebt de beschikking over een grote, moderne behandelkamer, een groot netwerk samenwerkingspartners en er is wekelijks tijd voor intervisie.

Met oprechte aandacht voor de patiënt, een heldere communicatie over de behandeling, een goede begeleiding tijdens het behandeltraject en goede nazorg, zorgen wij voor het onderscheid in de markt. Wij vinden het belangrijk dat je onze visie op dit gebied deelt en uitdraagt.

Spreekt deze kans je aan en herken je jezelf in de aanvulling die we zoeken? Stuur dan je CV en foto naar martine@osteopathievaneijck.nl of bel direct voor meer informatie op 013-4566490.

Wij willen heel graag met jou in gesprek!!!