KMO portefeuille bij Panta Rhei

Geplaatst op 6 juni 2019
KMO portefeuille bij Panta Rhei

De kmo-portefeuille wordt bijgestuurd vanaf 1 december 2019. Vanaf dat moment kan een kleine onderneming 30% steun genieten, een middelgrote onderneming 20% steun. Vanaf 1 januari 2020 bedraagt het maximale steunplafond per jaar 7.500 euro steun.

De kmo-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en subsidieverzoeken in te dienen.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Ons registratienummer is: DV.O108770

Als u 70% betaald aan de KMO portefeuille, zal de overheid de andere 30%  betalen op dezelfde fictieve rekening. Daarna krijgt u een bevestiging van de KMO dat u het bedrag kan overmaken.

U moet dan zelf het gehele bedrag van de fictieve rekening overmaken naar Panta Rhei. Dit moet binnen een bepaalde tijd anders haalt de KMO dit bedrag weer van de rekening af. De KMO-portefeuille handelt verder niet meer, u moet er zelf voor zorgen dat het bedrag gestort wordt.

Voor meer informatie of vragen kunt u ons altijd bereiken.

Meer berichten

KMO portefeuille bij Panta Rhei
Geplaatst op 6 juni 2019

KMO portefeuille bij Panta Rhei

De kmo-portefeuille wordt bijgestuurd vanaf 1 december 2019. Vanaf dat moment kan een kleine onderneming 30% steun genieten, een middelgrote ondernemi
Lees meer