Open oefendagen myofasciale technieken met Joeri Calsius DO | 8-9 juni 2023


14 maart 2023
💯 100% praktische cursus!
📚 Open oefendagen myofasciale technieken
👨🏼‍🏫 Joeri Calsius DO
📅 8-9 juni 2023
✅ accreditatie NRO, GNRPO-BCO, NOF
 
Werken met het myofasciale substraat vormt ontegensprekelijk een fundament van de osteopatische behandeling bij tal van klachten. Met deze tweedaagse ‘Open oefendagen myofasciale technieken’ willen we  tegemoet komen aan de vraag van vele collega’s om een diversiteit aan myofasciale technieken te kunnen aanleren, inoefenen en bijschaven. Twee dagen lang gaan we samen aan de slag en oefenen we zowel gekende als nieuwe myofasciale technieken uit diverse therapiestromingen. Hierbij focussen we op een breed pallet van toepassingen: van locomotorische en sportgerelateerde klachten over viscerale problematiek tot psychosomatische symptomen… 100% praktijk dus!
 
Deze cursus richt zich expliciet op alle geïnteresseerde osteopaten:
 
Volgde je reeds de ‘Myofasciale basiscursus’ of de cursus ‘Psychologie en Psychosomatiek’?
 
Dan bieden deze lesdagen jou de ideale gelegenheid om -naast een handig stukje herhaling – tal van nieuwe handgrepen en nieuwe klinische toepassingen toe te voegen aan jouw myofasciale toolkit!
 
Heb je deze cursussen (nog) niet gevolgd maar ben je wel benieuwd zijn naar hoe we het myofasciale lichaam benaderen vanuit een transdisciplinaire visie?
 
Dan is deze cursus zeker ook op jou afgestemd! Twee dagen lang word je ondergedompeld in een uitgebreid arsenaal van myofasciale technieken uit zowel osteopatische als andere vakdomeinen. Daarnaast maak je ook kennis met een andere manier van kijken en denken rond het myofasciale lichaam in diagnostiek en behandeling.
 
Dus in beide gevallen zijn deze ‘Open oefendagen myofasciale technieken’ beslist iets voor jou!
 
Lees meer informatie over deze cursus via: