UPDATE: Cursussen bij Panta Rhei Opleidingen in Coronatijd


29 september 2020
29-2-2020
 
Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen vanuit de overheid omtrent het Coronavirus informeren we u graag over wat dit betekent voor de cursussen bij Panta Rhei Opleidingen.
 
De overheid stelt in binnenruimte een maximum aantal van 30 personen. Omdat er voor o.a. onderwijs, trainingsinstellingen en kinderopvang een uitzondering geldt (bron: www.rijksoverheid.nl) is het voor ons mogelijk ook een cursus door te laten gaan waarvoor meer dan 30 personen staan ingeschreven, mits we uiteraard de overige maatregelen/ richtlijnen kunnen hanteren.
 
Om de cursussen zoveel mogelijk op een verantwoorde manier doorgang te laten vinden hebben wij besloten wel het maximum van 30 personen te hanteren bij onze cursussen. Een uitzondering hierop wordt gemaakt voor de cursussen waar al meer dan 30 personen voor staan ingeschreven, zodat onze cursisten gewoon kunnen deelnemen aan de cursus waarvoor ze staan ingeschreven. Zullen we hierbij wel de richtlijnen van het RIVM hanteren. 
 
Voorafgaand aan onze cursussen communiceren we per e-mail de maatregelen die wij op locatie hanteren om een cursus verantwoord te laten verlopen. Hierbij doen we ook een beroep op de verantwoordelijkheid van u als cursist, richting collega’s, onze medewerkers en uiteraard voor uw eigen gezondheid. 
 
In deze onzekere periode bestaat de mogelijkheid dat wij cursussen moeten verschuiven. Dit met het oog op mogelijke nieuwe maatregelen, reisbeperkingen of quarantaineplicht van (internationale) sprekers. Wanneer dit het geval is zullen we dit z.s.m aan u communiceren per e-mail en waar mogelijk ook direct een nieuwe datum van de cursus met u delen.
 
We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van de coronamaatrdegelen en/ of de maatregelen die Panta Rhei Opleidingen treft omtrent het coronavirus dan kunt u contact met ons opnemen via info@pro-osteo.com of 06-21700937