Body System Osteopathie zoekt versterking voor de locatie Tiel.

Geplaatst op 28 januari 2024
Body System Osteopathie zoekt versterking voor de locatie Tiel.

Body System Osteopathie heeft twee locaties, in Tiel en Rijen.

Momenteel werken er op de locatie Tiel twee osteopaten. In de praktijk zien wij zowel baby’s, kinderen als (jong)volwassenen. Een specialisatie, of enige affiniteit met baby’s en kinderen is fijn maar geen must. De dag(en) en uren zijn in overleg af te stemmen.
Onze passie ligt bij de kracht van het zelf herstellend vermogen, het in kaart brengen van de individuele behoeften en zo de voorwaarden voor het herstel optimaliseren.

Ben jij (bijna) afgestudeerd osteopaat en op zoek naar een fijne, lichte werkplek waar je je eigen pad mag kiezen, dan nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Wil je meer weten over wie wij zijn en waar wij voor staan, bezoek dan onze website op www.bodysystem.nu.

Hartelijke groet,

Claudia Oomen
Body System Tiel

 

 

Meer vacatures

Vacatures Osteopathie omgeving Zeist / Bilthoven

Geplaatst op 12 februari 2024

In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste vrouwelijke collega osteopaten voor een goedlopende groepspraktijk in Zeist en Bilthoven (Utr). Momenteel bestaat de praktijk uit 4 vrouwelijke en 2 mannelijke osteopaten. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. Wij zien graag dat je in het bezit bent van: Diploma Osteopathie D.O. […]

Lees meer

Praktijk Our Energy te Tilburg Reeshof zoekt een collega voor zwangerschaps verganging!

Geplaatst op 5 oktober 2023

Wij zoeken een collega osteopaat die voor 1-2 dagdelen ons kan komen helpen voor een zwangerschapsvervaging. Het gaat om de periode (half) feb 2024 tot juni/juni 2024. Voor 1-2 dagdelen (mogelijkheden zijn dinsdagmiddag, donderdag of vrijdag middag) mocht dat echt niet uitkomen kan er in overleg nog gekeken worden naar een andere dag. Vanaf tweede […]

Lees meer