Collega gezocht voor Ingeborg Osteopathie in Eindhoven


16 juni 2021

Binnen de praktijk van Ingeborg Osteopathie in Eindhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste osteopaat die onze praktijk kan komen versterken voor 1-2 dagen in de week. In eerste instantie gaat het om een waarneming tijdens het zwangerschapsverlof van een collega gedurende de periode september 2021 tot februari 2022. Na de waarneming is het mogelijk om in de praktijk te blijven.

Onze praktijk bevindt zich binnen een medisch centrum. Wij werken samen met verschillende disciplines. Binnen onze praktijk werk je samen met 3 andere osteopaten. Daarnaast worden we administratief  ondersteunt waardoor er een hoop regelwerk voor je wegvalt. We hebben een divers aanbod van patiënten. Ons patiëntenbestand bestaat uit baby’s kinderen, volwassenen , sporters en ouderen. Daarbij hebben we in de regio ook te maken met expats.

Wij zoeken een collega die zelfstandig maar ook in teamverband kan werken en ons meehelpt onze groeiende praktijk verder uit te breiden. Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken op zzp basis? Stuur dan een motivatiebrief met je cv en foto naar Ingeborg d’Hondt via ingeborg@ingeborgosteopathie.nl.