Osteopaat gezocht omgeving Hulst

Geplaatst op 20 februari 2024
Osteopaat gezocht omgeving Hulst

Osteopaat Martine de Vos is voor haar vestiging Osteopathie Hulst, vlakbij de Belgische grens op zoek naar een gemotiveerde collega osteopaat op zelfstandige basis om het team uit te breiden voor 1 à 2 dagen per week, bij voorkeur op woensdag en vrijdag, met op termijn mogelijkheid tot uitbreiding.

Een man/vrouw die zijn/haar vak met passie uitvoert, die ook bereid is om avonduren te werken en graag in een jong tof team terecht komt.

Wij beschikken over een patiëntenbestand van piepklein tot ouderen: baby’s, kinderen, tieners, sporters, volwassenen, ouderen.

Wij voorzien de infrastructuur zodat jij je maximaal kan inzetten voor de behandeling van jouw patiënten. Onze 2 praktijkondersteuners zorgen mee voor jou agenda en administratie.

Wij streven kennisdeling na tussen de collega’s zodat je jezelf verder kan ontwikkelen tot een topexpert in de osteopathie.

Je bepaalt zelf de dagen dat je werkt en je uurrooster.

Wij beschikken over een eigen parking met de mogelijkheid om in de nabijheid een elektrisch voertuig op te laden.

Bij interesse, mail uw gegevens naar osteopathiehulst@gmail.com of neem telefonisch contact op met Johan Maes op het nummer +32 478 65 22 01.

Meer vacatures

Osteopaat gezocht omgeving Hulst
Geplaatst op 20 februari 2024

Osteopaat gezocht omgeving Hulst

Osteopaat Martine de Vos is voor haar vestiging Osteopathie Hulst, vlakbij de Belgische grens op zoek naar een gemotiveerde collega osteopaat op zelfs
Lees meer