Osteopaat ‘s-Hertogenbosch


11 november 2021

Ben je op zoek naar een leuke baan als osteopaat en heb je al enige ervaring, ik neem je graag mee in je verdere ontwikkeling.

Mijn praktijk bestaat in December 25 jaar. Er is een prettige samenwerking met diverse andere disciplines in de regio. Voor een eerste indruk van de praktijk kijk op, www.osteopathie-achten.nl

Wil je op voorhand wat meer informatie bel of mail gerust.

Mooi vooruitzicht is dat we in de zomer van 2022 verhuizen naar een prachtig nieuwbouwpand met andere (para)medici, sportfaciliteiten en recreatie mogelijkheden in een bosrijke omgeving en toch aan de rand van het prachtige ’s-Hertogenbosch. Momenteel is er werk voor 2 dagen.

 

Heb ik je interesse gewekt en ben je afgestudeerd als osteopaat, ingeschreven in het register en bij voorkeur enige ervaring dan nodig ik je uit om te solliciteren. Je motivatie brief en cv stuur je naar, info@osteopathie-achten.nl

 

Eventueel zou je een combinatie kunnen maken met collega Ingrid Reuser in Waalwijk, www.osteopathie-Ingridreuser.nl , zij zoekt een collega voor in eerste instantie een dag per week.

 

Ik hoor graag van je .

 

Pieter Achten