Vacature (kinder-) osteopaat D.O.-MRO (NL) – Regio Tilburg – Eindhoven

Geplaatst op 19 oktober 2023
Vacature (kinder-) osteopaat D.O.-MRO (NL) – Regio Tilburg – Eindhoven

Kom bij ons team als zelfstandige (kinder-)osteopaat DO-MRO!

Ben jij een gepassioneerde (kinder-)osteopaat met een DO-MRO kwalificatie en op zoek naar een geweldige kans om je carrière naar een hoger niveau te tillen en daarbij volledig ontzorgt te worden?

Dan hebben wij de perfecte plek voor jou!

Waarom je bij ons wilt werken?

 1. Ruimte voor nieuwe collega: Door verschuivingen van uren en werkdagen van onze collega’s binnen het team, is er plaats vrijgekomen voor een nieuwe collega. Patiënten worden overgedragen. Je start dus met een mooie agenda.
 2. Je eigen praktijk: Als zelfstandige osteopaat binnen ons team, krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen praktijk te beheren en de patiënten op jouw manier te behandelen.
 3. Volledige ondersteuning: Onze professionele assistentes regelen alle administratieve taken en afsprakenplanning, zodat jij je volledig kunt concentreren op de zorg voor je patiënten. Je wordt hierin ontzorgt.
 4. Gezellig team: Je komt terecht in een warm en hecht team van ervaren osteopaten en assistentes. Samen zorgen we voor de gezondheid en het welzijn van onze patiënten.
 5. Kennisdeling: We hebben wekelijks een intervisielunch op één van je vaste werkdagen, waar we met een aantal collega’s casussen bepreken en zo kennis en kunde met elkaar delen. Dit biedt de mogelijkheid om te groeien en jezelf voortdurend te verbeteren.
 6. Bekende praktijk: Onze praktijk heeft een hele goede reputatie en een groeiende klantenkring. Je krijgt de kans om je eigen patiëntenbestand op te bouwen terwijl je meelift op onze goede naam.
 7. Prachtige locaties: Onze praktijken gevestigd in mooie omgevingen en zijn makkelijk bereikbaar voor zowel patiënten als medewerkers.
 8. Teamactiviteiten: Elke twee maanden organiseren we een teamavond, jaarlijks een teamuitje en niet te vergeten de zomer-barbecue (met partners) en de kerstborrel. Dit versterkt onze band en zorgt voor een gezellige sfeer.

Wat verwachten we van jou?

 • Een DO-MRO kwalificatie en een passie voor (kinder)osteopathie.
 • De bereidheid om deel uit te maken van een hecht en gezellig team, waarbij we veel waarde hechten aan flexibiliteit in collegialiteit, omdat een sterk team de sleutel is tot ons succes.
 • Het vermogen om zelfstandig te werken en je eigen patiëntenbestand op te bouwen.
 • Empathie en zorgzaamheid voor de patiënten.

Dus als je klaar bent om de volgende stap in je carrière te zetten en deel uit te maken van een fantastisch team in de wereld van osteopathie, dan is dit de kans voor jou!

Interesse?

Stuur je CV, met leuke pasfoto en motivatie naar martine@osteopathievaneijck.nl en vertel ons waarom je bij ons wilt komen werken als zelfstandige (kinder-)osteopaat. We kijken uit om je te ontmoeten en samen te bouwen aan een gezonde toekomst voor onze patiënten!

Heb je vragen?
Bel 0134566490 en vraag naar Martine van Eijck, onze praktijkmanager. Zij kan je alles uitleggen (ma t/m do 9-14u).

 

 

Meer vacatures

Vacatures Osteopathie omgeving Zeist / Bilthoven

Geplaatst op 12 februari 2024

In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste vrouwelijke collega osteopaten voor een goedlopende groepspraktijk in Zeist en Bilthoven (Utr). Momenteel bestaat de praktijk uit 4 vrouwelijke en 2 mannelijke osteopaten. Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar. Wij zien graag dat je in het bezit bent van: Diploma Osteopathie D.O. […]

Lees meer

Body System Osteopathie zoekt versterking voor de locatie Tiel.

Geplaatst op 28 januari 2024

Body System Osteopathie heeft twee locaties, in Tiel en Rijen. Momenteel werken er op de locatie Tiel twee osteopaten. In de praktijk zien wij zowel baby’s, kinderen als (jong)volwassenen. Een specialisatie, of enige affiniteit met baby’s en kinderen is fijn maar geen must. De dag(en) en uren zijn in overleg af te stemmen. Onze passie […]

Lees meer