Vacature voor osteopaat in regio Eindhoven

Geplaatst op 28 maart 2024
Vacature voor osteopaat in regio Eindhoven

Osteopathie Maartje Baur is op zoek naar een enthousiaste collega om ons team uit te breiden, voor twee dagen in de week, zowel voor een zwangerschapswaarneming en als voor uitbreiding van de praktijk. De praktijk heeft twee locaties, een in Mierlo en een in Geldrop, in beide gevallen gelegen in een multidisciplinair centrum met bredesamenwerkingsverbanden.

Wij voorzien in de middelen, zodat jij optimaal jouw kennis en ervaring in kan zetten voor de behandeling van de patiënten. Het patiënten aanbod is heel divers, en bestaat uit baby’s, kinderen, volwassenen en sporters.

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde osteopaat met een registratie bij het NRO of het NOF, die zelfstandig kan werken. Een collega die wil leren en wil ontwikkelen en graag wil samenwerken met collega’s om kwalitatieve zorg te verlenen aan zijn/haar patiënten.

Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Neem dan contact op via email info@osteopathiemaartjebaur.nl of via telefoon +31652888534. Voor meer informatie neem gerust een kijkje op www.osteopathiemaartjebaur.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen jou binnenkort te kunnen verwelkomen.

Meer vacatures

Vacature voor osteopaat in regio Eindhoven
Geplaatst op 28 maart 2024

Vacature voor osteopaat in regio Eindhoven

Osteopathie Maartje Baur is op zoek naar een enthousiaste collega om ons team uit te breiden, voor twee dagen in de week, zowel voor een zwangerschaps
Lees meer