VACATURE VOOR OSTEOPAAT IN TILBURG!

Geplaatst op 8 januari 2024
VACATURE VOOR OSTEOPAAT IN TILBURG!

Welkom bij onze gezellige, kleinschalige praktijk in Tilburg!  Mijn collega Judith en ik zijn op zoek naar versterking van ons team!

 

We zijn een praktijk voor osteopathie in een sportieve omgeving en hebben korte lijntjes met de Personal Trainers en Fysio´s op onze locatie.

 

Serge is naast zijn werkzaamheden in de praktijk ook werkzaam als osteopaat bij Willem ll . Hierdoor trekken we redelijk veel (top)sporters aan. Maar ook baby´s en volwassenen behoren tot onze doelgroep.

 

We zoeken er , per direct, een enthousiaste en spontane collega osteopaat bij voor 1-2 dagen per week. Alles is bespreekbaar! Ook als je bijna afstudeert kunnen we uiteraard alvast eens kennismaken.

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden binnen onze praktijk? Kom dan gezellig eens een bakje doen!

 

Mail, app of bel ons gerust.

 

Hopelijk tot heel snel !!!

Serge Boussen

Judith Smits

Serge:     06- 113 59 557

Mail:        info@osteopathieserge.nl

Meer vacatures

Praktijk Our Energy te Tilburg Reeshof zoekt een collega voor zwangerschaps verganging!

Geplaatst op 5 oktober 2023

Wij zoeken een collega osteopaat die voor 1-2 dagdelen ons kan komen helpen voor een zwangerschapsvervaging. Het gaat om de periode (half) feb 2024 tot juni/juni 2024. Voor 1-2 dagdelen (mogelijkheden zijn dinsdagmiddag, donderdag of vrijdag middag) mocht dat echt niet uitkomen kan er in overleg nog gekeken worden naar een andere dag. Vanaf tweede […]

Lees meer

Vacature – Osteopathie Oss

Geplaatst op 14 november 2023

Ben jij een gedreven en enthousiaste osteopaat en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature bij Osteopathie Oss misschien iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een osteopaat die ons team komt versterken in het kader van onze groeiende praktijk. Gezien de teamsamenstelling gaat onze voorkeur uit naar een […]

Lees meer