WEBINAR: De geheimen van het babybrein (+Toddlers en tablets)

Webinar - Online session
Nederlands
Sabine Hunnius

€ 25,00

Totaal

Cursus

15 jan t/m 15 jan
19:30 - 21:00

Zelfstudie

Geen zelfstudie noodzakelijk


Dienstverlener voor de KMO-Portefeuille

Problemen met aanmelden voor een cursus? Stuur ons een mail via info@pro-osteo.com

Beschrijving

Deze webinar is ook toegankelijk voor andere expertises dan osteopaten.

De geheimen van het babybrein 

Vanaf het moment dat een baby is geboren, wordt hij overspoeld met nieuwe indrukken uit de wereld om hem heen. Hij ziet voor het eerst een gezicht, voelt hoe handen hem oppakken, ruikt nieuwe geuren en hoort nieuwe geluiden. De manier waarop een baby de wereld waarneemt, is voor een volwassene maar moeilijk voor te stellen. Hoe ziet een baby zijn omgeving? Wat begrijpt hij van wat er om hem heen gebeurt? In de lezing zal worden ingegaan op de belangrijke kennis en nieuwe inzichten die recent neurowetenschappelijk en psychologisch onderzoek heeft opgeleverd over de ontwikkeling van baby’s en hun hersenen.

Sabine Hunnius is directeur van het Baby & Child Research Center en hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij studeerde psychologie in Berlijn en promoveerde op een onderzoek naar visuele waarneming bij baby’s. Haar huidige onderzoek richt zich voornamelijk op de vroege (sociaal)cognitieve ontwikkeling. Samen met Michiel van Elk schreef ze het boek Het babybrein (2018, Prometheus).

Deze presentatie duurt ongeveer 1 uur. Vervolgens zal nog een half uur het onderwerp “Todlers & Tablets” worden behandeld.