Gezocht gastheer/-vrouw

Geplaatst op 19 oktober 2023
Gezocht gastheer/-vrouw

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke en flexibele (bij)-baan?

We zijn op zoek naar een leuke collega die ons en in het bijzonder onze collega Angela wil ondersteunen in haar rol als gastvrouw!

In deze rol zorg je ervoor dat onze gasten (cursisten) zich thuis voelen op de cursus-/opleidingsdagen! Je ontvangt de gasten, zorgt voor koffie, thee, lunch en andere versnaperingen gedurende de dag. Daarnaast zorg je dat de cursusruimtes klaar zijn om door onze sprekers en cursisten gebruikt te worden en het verzorgen van overig interieur maakt daar onderdeel vanuit. Alles in samenwerking met ons kleine en enthousiaste team!

(Licht) Administratief werk en sociaal media beheer behoort tot de mogelijkheden wanneer daar jouw persoonlijke ambities liggen.

Wij zijn een kleine en flexibele organisatie waar binnen je veel vrijheid hebt.

Wie zoeken we?

👉 Je bent woonachtig in de omgeving van Rijen (Tilburg-Breda)

👉 Je bent voornamelijk inzetbaar op vrijdagen en zaterdagen.

👉 Je weet hoe je het mensen naar wens kan maken. je bent flexibel en kunt improviseren waar nodig.

👉 Enthousiaste en pro-actieve uitstraling

👉 Je bent graag vrij in de schoolvakanties ( geen opleidingen of cursussen op locatie )

👉 Pre+ en plus: kennis en interesse in social media.

👉 Pre+ en plus: je staat er voor open om doordeweeks om flexibele tijdens de ruimte (behandelruimtes van osteopaten) te verzorgen.

Voor wie?

Uiteraard is iedereen welkom om bij ons te solliciteren! We denken dat deze baan perfect past bij scholieren die een (bij-)baan zoeken of een iemand die niet op zoek is naar fulltime werk maar binnen een prettige organisatie een rol kan vervullen.

Meer berichten

Gezocht gastheer/-vrouw
Geplaatst op 19 oktober 2023

Gezocht gastheer/-vrouw

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke en flexibele (bij)-baan? We zijn op zoek naar een leuke collega die ons en in het bijzonde
Lees meer